Produse:
0
Total:
0.0
vezi coș
Bun venit![Autentificare]
Distractive
Garantie

Toate produsele din magazinul Sopka sunt acoperite de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitiei.
x

Recomandari

Marturii

" Andrei C.
Nu credeam ca functioneaza ! Am primit pompa de marire a penisului si in 3 zile am vazut primele rezultate ! Coletul a fost discret ambalat deci nu au fost probleme.
"
" Diana V.
Impresia mea este ca : Aveti produse ok, cel putin ce am comandat eu, la preturi ok. Din ce am vazut si te alte site-uri preturile pe care le aveti sunt destul de bune. Luna viitoare am sa mai fac o comanda pentru ca vreau sa-i fac o surpriza sotului meu. Spor la treaba. Sa fiti iubiti , Diana
"
" Marius B.
Am primit produsul rapid , a 2-a zi m-a sunat ca vine sa-l aduca. Pachetul era discret ambalat , per total sunt multumit de serviciile Sopka.
"
Ati ajuns pe o pagina secreta ! Aici gasiti parola pentru promotiile Sopka.

Daca va intereseaza un produs anume , sunati la unul dintre numerele de telefon sau comandati-l si asteptati sa fiti sunat(a) pentru a confirma comanda. In oricare dintre cele 2 cazuri specificati :"Vreau o Promotie Sopka" si va vom calcula in timp real discount-ul pe care-l puteti primi de la depozit ! "Vreau o Promotie Sopka" este parola cu care puteti obtine cadouri si reduceri de la Cel mai Iubit Magazin din Romania !