Produse:
0
Total:
0.0
vezi coș
Bun venit![Autentificare]
Distractive
INTREBARI FRECVENTE

Intrebari Frecvente:

Cum comand ?

Apasati pe butonul "Adauga in cos" aferent produselor care va intereseaza. Dupa ce ati achizitionat toate produsele care va intereseaza , puteti vizualiza continutul cosului si apoi puteti trimite comanda. Completati datele de livrare si veti fi contactat(a) in 24h pentru confirmarea comenzii.

Cum primesc produsele ? 

Comenzile sunt onorate din depozit in 24h de la lansarea comenzii. In functie de metoda de transport aleasa comenzile ajung in 48h prin Posta Romana sau in 24h prin Curierat Rapid. 

Cum platesc produsele ?

Produsele se achita la livrare la ghiseul Postei Romane sau la curierul care va aduce comanda la adresa.

E discret ambalat coletul ?

Da ! Nu folosim reclame pe colete si persoanele care va livreaza comanda nu cunosc continutul coletului.
 
Cat platesc pentru transport  daca nu comand peste 100 lei  ?

Taxa de transport este 10 lei pentru comenzile care nu depasesc 100 lei , respectiv 20 lei prin curierat pentru o comanda care nu depaseste 200 lei.
x

Recomandari

Marturii

" Adrian B.
Am primit produsul si era bine ambalat. M-am uitat pe site sa caut Pagina Secreta dar nu am gasit-o. Sunt curios daca ea chiar exista...
"
" Andrei C.
Nu credeam ca functioneaza ! Am primit pompa de marire a penisului si in 3 zile am vazut primele rezultate ! Coletul a fost discret ambalat deci nu au fost probleme.
"
" Cezar G.
Aveti un magazin fantastic si foarte usor de folosit. Mersi pentru discount ! Sper sa mai colaboram pe viitor tot la fel de bine !
"