Produse:
0
Total:
0.0
vezi coș
Bun venit![Autentificare]
Distractive
TERMENI SI CONDITII

Termeni si Conditii Generale de Utilizare a magazinului online www.Sopka.ro

Acest site web www.sopka.ro, denumit in continuare SITE.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza paginile SITE-ului, in scop privat sau profesional si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza paginile SITE-ului, in scop privat sau profesional si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, a indeplinit corect toate cerintele procesului de inregistrare si a generat catre SOCIETATE o COMANDA prin intermediul SITE-ului .
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ar putea prejudicia SOCIETATEA.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a solicitarii CLIENTULUI catre SOCIETATE prin intermediul SITE-ULUI a unuia sau a mai multor produse sau servicii. Acest proces se va numi in continuare CONTRACT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord si se obliga sa livreze CLIENTULUI acele produse si servicii, iar CLINETUL este de acord si se obliga sa efectueze plata acestora.

Accesarea acestui SITE poate fi facuta  doar de UTILIZATORI sau CLIENTI care au implinit varsta de 18 ani. In cazul in care se dovedeste ca nu ati implinit aceasta vasta , SOCIETATEA se obliga sa anuleze COMANDA sau CONTRACTUL.
CLIENTII sau UTILIZATORII SITE-ului sunt deacord cu faptul ca pe parcursul utilizarii SITE-ului vor vizualiza imagini cu continut sexual.
SOCIETATEA se angajeaza sa depuna eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori sau modificari care nu au fost notificate de producatori, SOCIETATEA aduce la cunostinta UTILIZATORILOR si a CLIENTILOR ca imaginile produselor au caracter informativ. Deasemeni, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz , exceptand situatia in care in urma unei COMENZI , un CONTRACT se afla deja in derulare si nu s-a incheiat.

Din considerente legate de metoda de prezentare sau modalitatea de structurare a informatiei, descrierile produselor pot fi insuficiente, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta toate informatiile corect si complet. 
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil si nu angajeaza contractual SOCIETATEA decat daca ele pot fi livrate.
SITE-ul contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate si de continutul acestora.
Inafara de respectarea Termenilor si Conditiilor, prin utilizarea SITE-ului atat CLIENTUL cat si SOCIETATEA se supun de drept prevederilor legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII si CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII si CLIENTII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si, dupa caz, legislatia aplicabila.

Modalitati de comanda prin intermediul SITE-ului. CONTRACTUL.

Prin trimiterea unei COMENZI prin intermediul SITE-ului, CLIENTUL este de acord cu urmatoarele forme de comunicare: telefonic, e-mail, fax sau scrisoare postala - prin care SOCIETATEA alege sa comunice cu CLIENTUL. Aceaste forme de comunicare sunt utilizate doar pentru ducerea la bun sfarsit a CONTRACTULUI.
Daca SOCIETATEA confirma in format electronic sau telefonic executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor CONTRACTULUI. Acceptare COMENZII de catre SOCIETATE de la CLIENT se considera finalizata atunci cand este confirmata de catre SOCIETATE.SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

Obiectul CONTRACTULUI. 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara achitandu-le in avans sau la livrare. Aceasta actiune in fapt este generarea unei COMENZI prin intermediul SITE-ului. Confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE duce la inceperea CONTRACTULUI dintre CLIENT si SOCIETATE.

Pretul CONTRACTULUI. 

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. 
Pretul final platit de CLIENT include TVA si taxe de livrare si este confirmat de CLIENT la momentul confirmarii COMENZII.
Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie pretul corect precizat si confirmat de SOCIETATE. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect in momentul confirmarii COMENZII. Acest pret corect este pretul aplicabil in derularea CONTRACTULUI.
Tot la confirmarea COMENZII se stabileste si pretul final al contractului.Acest pret final include toate taxele , inclusiv cele de ambalare si de transport si este stabilit cu acordul CLIENTULUI.
Preturile produselor de pe SITE nu sunt valabile intodeauna pentru reteaua de magazine Sopka.

Modalitati de livrare. 

SOCIETATEA isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 3 zile lucratoare de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la livrarea COMENZII. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, dar numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat, prin Posta Romana sau poate fi ridicat dintr-un magazin Sopka conform optiunii CLIENTULUI

Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din Oficiul Postal sau din magazinele Sopka.
SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora. 
Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii. 
SOCIETATEA se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier sau catre Posta Romana pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.
SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura si transmiterea documentelor insotitoare la Curier, Posta Romana sau un reprezentant al CLIENTULUI.SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

Politica de returnare 

CLIENTUL are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea CONTRACTULUI.
CLIENTUL are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea de catre CLIENT a cheltuielilor directe de returnare.
În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Exceptii: 
Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat în situatia în care sunt sigilate:
-Jucariile erotice
-Parfumuri , creme , lotiuni , lubrifianti
-Ciorapi de dama

Termene de livrare

SOCIETATEA va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe SITE pentru produsul comandat, la data confirmarii COMENZII sau in cel mult 3 zile lucratoare de la data la care CLIENTUL a confirmat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT (daca s-a procedat la plata unui avans) pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care SOCIETATEA primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTGULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Politica de confidentialitate

SOCIETATEA prelucreaza date cu caracter personal prin procesarea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 
Datele obtinute de catre SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distribuirii lor ilegale.
Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

Informatii Legale

Raspunderea SOCIETATII
SOCIETATEA nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE. 
SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului in parametrii normali precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare alt tert o poate suferi ca rezultat al neindeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI
SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune care rezulta din utilizarea produselor sau serviciilor dupa livrare.

Garantii
Toate produsele comercializate pe SITE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de catre producatori.
Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact .

Forta Majora 
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legi aplicabile 
CONTRACTUL este supus legilor din Romania. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Proprietatea intelectuala
"Sopka" este marca inregistrata . Sigla Sopka si vulcanul activ sunt logo-uri cu proprietate intelectuala .
Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala. Reproducerea lor nu poate fi efectuata decat cu acordul scris . Aceasta nu se aplica in perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Orice alta poza care reproduce un produs este proprietatea intelectuala a producatorului respectivului produs.

x

Recomandari

Marturii

" Andrei C.
Nu credeam ca functioneaza ! Am primit pompa de marire a penisului si in 3 zile am vazut primele rezultate ! Coletul a fost discret ambalat deci nu au fost probleme.
"
" Cornel S.
Am citit ca daca va trimit impresii pot castiga un cadou. Mie imi pareti ok , am primit marfa bine ambalata si sunt multumit de ce am comandat. Am sa comand si pe viitor de la voi.
"
" Adrian B.
Am primit produsul si era bine ambalat. M-am uitat pe site sa caut Pagina Secreta dar nu am gasit-o. Sunt curios daca ea chiar exista...
"